udruga@angelus.ba       ++387 (0)63 820-370

Pomozite najpotrebitijima

angelus 2 400Udruga roditelja djece s posebnim potrebama Angelus sa sjedištem u Domaljevcu okuplja djecu s poteškoćama u razvoju i njihove roditelje koji organizirano preko nevladine organizacije pokušavaju djeci nadomjestiti nedostajuću skrb kroz organiziranje i provedbu edukacijsko terapijskih tretmana.

Udruga Angelus je vlastitim sredstvima izgradila temeljne uvjete za rad defektologa na način da je uredila Dnevni centar u kojem se djeci pružaju potrebne usluge.

Najveću pomoć u realizaciji svojih ciljeva Udruga namiče donacijama humanitarnih organizacija, dobrotvornih ustanova i drugih pravnih subjekata koji nesebično pomažu najpotrebitijima.

Svoj izraz empatije pokazuju mnoga fizička lica koja također svojim prilozima ili humanitarnim radom kao volonteri pomažu našu djecu.

Prihodi iz proračuna općine, kantona i države ne podmiruju ni trećinu najnužnijih troškova tako je Udruga prisiljena egzistenciju tražiti kod donatora i osoba plemenita srca koji nam pomažu u mjeri i na način kako mogu.

Ako ste i Vi u mogućnosti i ako želite pružiti pomoć našoj djeci molimo Vas da svoje priloge uplatite na naš račun.

Fizičke i pravne osobe s prebivalištem/sjedištem u Bosni i Hercegovini svoje priloge mogu uplatiti na naš račun kod UniCredit Banke:

3381802255685221

Ako ste pak izvan Bosne i Hercegovine svoju pomoć našoj djeci možete pružiti preko sljedećeg deviznog računa:

IBAN: BA39 3381 8048 5568 6607

S.W.I.F.T. code: UNCRBA22

Kako popuniti uplatnicu za Vaše priloge možete vidjeti ovdje

Ukoliko imate mogućnost pomoći drugim sredstvima osim novčanim prilozima ili Vam više odgovara da nam pomognete u opremi, tehnici ili na neki drugi način molimo Vas da nas kontaktirate na priložene mogućnosti kontakta koji su objavljeni na našoj web stranici.

Trebamo Vašu pomoć. Molimo pomozite djeci jer im nema tko drugi pomoći.

Hvala svima koji su nas pomogli do sada i hvali onima koji namjeravaju postati naši donatori. I najmanji prilog bit će nam od velike pomoći.

 

UPRAVNI ODBOR