udruga@angelus.ba       ++387 (0)63 820-370

Zajednička radionica škole iz Domaljevca i korisnika DC Angelus

U četvrtak 14. prosinca naš Dnevni centar su posjetili učenici završnog razreda osnovne škole iz Domaljevca. Osim njih u zajednički posjet kao svojevrsni domaćini došla su i djeca iz naše udruge koja također idu u istu školu. Djeca su predvođena socijalnom radnicom škole Marijom Dujmenović, logopedicom škole Hajrom Halilović, pedagoginjom Majom Kobaš i asistenticom u nastavi Anom Mijić.

U Dnevnom centru udruge Angelus je održana tematska radionica gdje su gosti sa uposlenicima Dnevnog centra i djecom izrađivali božićne i novogodišnje čestitke.

Radionica je imala i humanitarni karakter budući da će se čestitke prodavati u humanitarne svrhe.

Cilj radionice se ogledao u učvršćivanju suradnje između škole i udruge Angelus, ali je radionica imala i edukativnu notu koja je uključivala razvoj socijalne uključenosti i razvoj empatije kod učenika.

Ovo je za učenike devetog razreda osnovne škole iz Domaljevca uistinu bio pozitivan doživljaj. Oduševljeni su bilo sadržajem Dnevnog centra, te ih se posebno dojmila senzorička soba.

A domaćini iz naše udruge su se pobrinuli da goste počaste sokićima, grickalicama i kroasanima.

Kako je bilo na ovoj radionici najbolje se može vidjeti kroz galeriju slika koje smo načinili ovom prigodom.

Udruga Angelus se zahvaljuje djelatnicima i učenicima škole Braće Radića iz Domaljevca na ovoj posjeti.

Ovakve posjete puno znače našoj udruzi. Korisne su za djecu, a i sama suradnja između škole i naše udruge je ovom posjetom učvršćena i podignuta na višu razinu.

Udruga Angelus