udruga@angelus.ba       ++387 (0)63 820-370

Radionica povodom obilježavanjem Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

Nakon što su Ujedinjeni narodi 3. prosinca proglasili Međunarodnim danom osoba s invaliditetom, Komisija za ljudska prava je, u rezoluciji od 5. ožujka 1993. godine, pozvala zemlje članice da ističu obilježavanje tog datuma kako bi se postigla jednakost u ostvarivanju ljudskih prava i sudjelovanju osoba s invaliditetom u društvu.

Opširnije: Radionica povodom obilježavanjem Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

Radionica na temu "Prijateljstvo"

Početkom srpnja održana je još jedna radionica. Ovaj put na temu "Prijateljstvo". Kroz grupnu igru i rad djeca usvajaju socijalne vještine, međusobnu emocionalnu povezanost i poštovanje. Razvijaju osjećaje i stiču prijateljstva, te stvaraju pozitivnu sliku sebe i drugih.

Opširnije: Radionica na temu "Prijateljstvo"

Radionica: Obilježavanje Međunarodnog dana obitelji

15. svibnja se obilježava Međunarodni dan obitelji. Bila je to prigoda da se kroz tematsku radionicu u našem dnevnom centru obilježi taj dan. Kako je već ustaljena praksa u Dnevnom centru Angelus održane su dvije radionice, prijepodnevna i popodnevna, ali obje na istu temu. Vrijedne ruke dječice dobile su zadatak od svojih teta da izrade prigodan pano koji će krasiti izložbene zidove u Dnevnom centru.

Opširnije: Radionica: Obilježavanje Međunarodnog dana obitelji

RADIONICA: U susret Uskrsu

Tema ovotjedne radionice bila je vezana uz nadolazeći katolički blagdan Uskrs. Osmišljena kreativna radionica bila je prigoda da se djeca upoznaju sa raznim tehnikama bojanja i ukrašavanja pisanica. Uz djecu radionici su sudjelovali i roditelji djece, ali članovi prijatelji udruge. Da bi radionica bila što kreativnija potrudile su se članice udruge žena Vez iz Domaljevca koje su svojim iskustvom potpomogle mlađima da se izradi veliki broj pisanica ukrašenih raznim bojama i naslikanih raznim motivima.

Opširnije: RADIONICA: U susret Uskrsu