udruga@angelus.ba       ++387 (0)63 820-370
 

Vrijedna donacija udruzi Angelus od renomiranog proizvođača edukativnog softvera

Udruga Angelus je dobila vrijednu donaciju od renomirane mađarske tvrtke „Mozaik Education“ koja ima sjedište u mađarskom Szegedu. Riječ je o licenci za njihov višestruko nagrađivan softver „mozaBook“ koji je svjetski broj jedan na području implementacije inovativnih digitalnih obrazovnih rješenja za osnovne i srednje škole.

Udruga Angelus je dobila četverogodišnju licencu za aplikaciju „mozaBook CLASSROOM“ koja omogućava svim defektolozima u našem Dnevnom centru da na ploči rade neslućeni broj edukativnih vježbi s našom djecom.

mozabook boxMozaBook redovito dobiva nagrade na prestižnim međunarodnim edukativnim izložbama kao i od strane edukativnih časopisa i web stranica. Definitivno radi se o najsofisticiranijem i najsadržajnijem edukativnom softveru koji sadrži praktično kompletno školsko gradivo od djece predškolskog uzrasta, preko osnovnoškolskih učenika do gradiva za srednjoškolce i studente.

Zahvaljujući softveru „mozaBook“ djeca mogu pristupiti digitalnim knjigama i raznovrsnom interaktivnom sadržaju koji se koriste na Internet platformi „mozaWeb“.

Djeca mogu lakše usvojiti znanje uz pomoć 3D scena, videa, interaktivnih vježbi i digitalnih lekcija. Štoviše, mogu vježbati na razigran način s alatima i igrama za razvoj vještina uz pomoć eksperimentalnih alata.

Interaktivni sadržaj obiluje 3D scenama, mnoštvom alata i igara koji služe kao vizualna pomagala koja pomažu djeci u razvoju vještina, razumijevanju školskog gradiva i stjecanja znanja drukčijom metodom učenja što je iznimno korisno za djecu s poteškoćama u učenju.

Ogromna medijska biblioteka sadrži  stotine obrazovnih videa, slika, audio zapisa i vježbi. Sav sadržaj je organiziran po školskim predmetima i godinama učenja gdje se ističu radni listovi za vježbanje i ponavljanje.

Ovom prigodom Udruga Angelus se zahvaljuje gospodinu Maximu Chigrinu (Business Development Manager ) voditelju poslovnog razvoja tvrtke Mozaik Education iz Mađarske koji je našoj udruzi uputio zaista tople riječi potpore i koji nam je omogućio četverogodišnju besplatnu licencu za ovaj uistinu hvale vrijedan softver.

U nastavku donosimo nekoliko foto-scena iz našeg kabineta sa interaktivnom pločom. Slijedi nam navikavanje na novi oblik i metode učenja. Istražujemo mogućnosti softvera i savladavamo prve lekcije na oduševljenje sve djece.

Ovo je novina u učenju i savladavanju školskog gradiva koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Raduje nas što naša Udruga prva implementira ovaj vid edukacije i što održavamo kontinuitet u inovativnostima i u primjeni novih tehnologija. Ovo je još samo jedan novi sadržaj u našem Dnevnom centru koji sa zadovoljstvom možemo pružiti našoj djeci.

Petar Dujmenović

Predsjednik udruge Angelus

logo mozaik education