udruga@angelus.ba       ++387 (0)63 820-370
 

Zajednička radionica škole iz Domaljevca i korisnika DC Angelus

U četvrtak 14. prosinca naš Dnevni centar su posjetili učenici završnog razreda osnovne škole iz Domaljevca. Osim njih u zajednički posjet kao svojevrsni domaćini došla su i djeca iz naše udruge koja također idu u istu školu. Djeca su predvođena socijalnom radnicom škole Marijom Dujmenović, logopedicom škole Hajrom Halilović, pedagoginjom Majom Kobaš i asistenticom u nastavi Anom Mijić.

Opširnije: Zajednička radionica škole iz Domaljevca i korisnika DC Angelus

Vrijedna donacija udruzi Angelus od renomiranog proizvođača edukativnog softvera

Udruga Angelus je dobila vrijednu donaciju od renomirane mađarske tvrtke „Mozaik Education“ koja ima sjedište u mađarskom Szegedu. Riječ je o licenci za njihov višestruko nagrađivan softver „mozaBook“ koji je svjetski broj jedan na području implementacije inovativnih digitalnih obrazovnih rješenja za osnovne i srednje škole.

Opširnije: Vrijedna donacija udruzi Angelus od renomiranog proizvođača edukativnog softvera

UDRUGA ANGELUS: Uspješno proveden još jedan projekt

Vrijedni Upravni odbor udruge Angelus iza leđa je ostavio još jedan svoj projekt. Naime, početkom godine planirano je unapređenje uvjeta rada kroz realizaciju projekta "Jačanje kapaciteta Dnevnog centra za djecu s posebnim potrebama". U tu svrhu Udruga je aplicirila po javnom pozivu Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske u cilju namicanja sredstava za provedbu projekta.

Opširnije: UDRUGA ANGELUS: Uspješno proveden još jedan projekt