udruga@angelus.ba       ++387 (0)63 820-370
 

INFORMACIJA ZA JAVNOST: Udruga Angelus sanirala štetu i kreće s punim aktivnostima

Nije trebalo dugo da Udruga Angelus sanira pričinjenu štetu koja je nastala prilikom pljačke Dnevnog centra.

Podsjećamo, 11/12. kolovoza 2021. godine bestijalno je opljačkan Dnevni centar udruge Angelus. Iz prostorija Dnevnog centra otuđena je brojna tehnička oprema čime je Udruzi Angelus načinjena materijalna šteta u vrijednosti od cca 12.000 KM.

Opširnije: INFORMACIJA ZA JAVNOST: Udruga Angelus sanirala štetu i kreće s punim aktivnostima

Dnevni centar Angelus pokreće aktivnosti od 01. lipnja 2020. godine

Obavještavamo članstvo udruge Angelus, a posebice roditelje djece, da će Udruga ponovo pokrenuti rad u Dnevnom centru od ponedjeljka 01.06.2020. godine. Iako smo tražili od Ministarstva zdravstva i Kriznog stožera upute i smjernice o nastavku rada u Dnevnom centru isti nam nisu odgovorili i ne odgovaraju na naše upite.

Opširnije: Dnevni centar Angelus pokreće aktivnosti od 01. lipnja 2020. godine

Pridružite nam se. Postanite naš član!

Pozivamo roditelje (staratelje) koji u obitelji imaju dijete ili djecu s posebnim potrebama da dođu u prostorije udruge Angelus koja se nalazi u Domaljevcu radi evidentiranja djece i učlanjenja u našu udrugu. Udruga roditelja djece s posebnim potrebama Angelus sa sjedištem u Domaljevcu je udruga namijenjena djeci i roditeljima s područja općine Domaljevac-Šamac, ali i susjednih općina čiji roditelji ili djeca gravitiraju prema općini Domaljevac-Šamac.

Opširnije: Pridružite nam se. Postanite naš član!