udruga@angelus.ba       ++387 (0)63 820-370
 

Vrijedna donacija za udrugu Angelus iz Münchena

Udruga Angelus je u petak dobila vrijednu donaciju iz Njemačke, točnije iz grada Münchena. Zahvaljujući Magdaleni Anđić iz Domaljevca pokrenuta je humanitarna akcija prikupljanja sredstava za djecu iz Udruge Angelus. Akciji su se odazvali mahom mještani Domaljevca koji rade u Münchenu. U kratkom roku ukupno je prikupljeno 1.810,00 EUR što je značajna suma za Udrugu Angelus. Cijela 2020. godina je bila u znaku koronavirusa što znači da su i donacije tijekom godine bile značajno umanjene.

A zahvaljujući prihodima od donacija Udruga pokriva svoje troškove, odnosno troškove Dnevnog centra koji su neminovni i koji za naše prilike nisu mali. 

Iz tih razloga ističemo značaj ove humanitarne akcije. Zahvaljujemo svima koji su dali svoje priloge udruzi Angelus. Ovim plemenitim i humanim činom na izravan način se pomoglo u realizaciji naših programskih ciljeva.

Interes sviju je da ovakve humanitarne akcije krasi transparentnost. Ona je važna za stjecanje obostranog povjerenja što je i istaknuto u međusobnom komunikaciji između organizatora prikupljanja sredstava i vodstva Udruge Angelus.

S toga u nastavku donosimo popis svih osoba koje su sudjelovale u doniranju. Intencija je bila da se pojedinačni donirani iznosi kreću do visine od 50 eura kako bi se cijeloj akciji dao humanitarni karakter, a ne kao nekakav vid natjecanja.

popis donatora

Također, u nastavku, ispod, donosimo presliku konverzije sredstava i polog na bankovni račun Udruge.

Polog donacije

Ovo je jedini način koji stvara međusobno povjerenje i daje jamstvo da će novac biti transparentno i namjenski utrošen.

Udrugas Angelus