udruga@angelus.ba       ++387 (0)63 820-370
 

Prijatelji iz njemačkog Dunningena nisu ni ove godine zaboravili udrugu Angelus

I ove godine prijatelji udruge Angelus iz Dunningena, Savezna Republika Njemačka, osigurali su vrijednu donaciju za našu djecu. Volonteri iz organizacije Ibichhof nisu posustali prikupljati sredstva ni u vrijeme pandemije koronavirusa. Ovi vrijedni i nadasve humani ljudi i ove godine su se potrudili razvaseliti sve nas u udruzi Angelus. Njihova donacija od 10.000 eura više je nego vrijedna, što udruženje Ibichhof svrstava u najveće donatore naše udruge.

Opširnije: Prijatelji iz njemačkog Dunningena nisu ni ove godine zaboravili udrugu Angelus

I ove godine vrijedna donacija Udruzi Angelus od strane Diplomatskog zimskog bazara

I ove godine udruženje Diplomatic Winter Bazaar iz Sarajeva potpomoglo je djecu iz udruge Angelus. Podsjetimo, "Diplomatski zimski bazar" je humanitarna organizacija diplomatske zajednice u BiH koja svojom aktivnošću svake godine osigura značajna sredstva i ista transferira u humanitarne svrhe diljem Bosne i Hercegovine. Prioritetno pomažu djecu s poteškoćama u razvoju i projekte koji su vezani za rad s djecom i mladima.

Organizacijski odbor Diplomatskog zimskog bazara je na konferenciji za tisak, održanoj u utorak 07. ožujka 2023. godine, u Sarajevu objavio kako su u protekloj godini prikupili 234.000 KM. Sav iznos je podijeljen organizacijama i udruženjima u BiH koja rade s djecom i mladima.

Udruga Angelus je svojim projektom i ove godine zavrijedila pažnju Diplomatskog zimskog bazara te je od DWB nagrađena s donacijom od čak 12.000 KM.

Predsjednik udruge Petar Dujmenović sudjelovao je na tiskovnoj konferenciji u Srajevu kojom prigodom mu je uručen (simbolični) ček koji potvrđuje donaciju udruzi Angelus. Nakon tiskovne konferencije potpisani su ugovori, a novac će biti ubrzo uplaćen na račun Udruge Angelus.

dwb sarajevo 2023

Ovo je za Udrugu Angelus najznačajniji iznos do sada koji je od strane DWB dodijeljen našoj udruzi. Riječ je o značajnom iznosu (12.000 KM) koji će uvelike olakšati poslovanje udruge. U ovu godinu ulazimo daleko rasterećeniji jer smo vrlo blizu da uz ostale donacije zatvorimo financijsku konstrukciju u pogledu osiguranja sredstava za plaće defektologa koje Udruga Angelus angažira u svom Dnevnom centru.

Ovom prigodom Udruga Agelus se zahvaljuje svi članovima diplomatskog udruženja Diplomatic Winter Bazaar iz Sarajeva na ovoj vrijednoj donaciji.

Udruga Angelus

 

Veleposlanik Kraljevine Norveške u BiH posjetio Dnevni centar Angelus

U četvrtak 24. ožujka 2022. godine veleposlanik Kraljevine Norveške u BiH Olav Reinertsen u pratnji supruge Gry Reinersten sa suradnicima posjetili su prostorije Dnevnog centra udruge Angelus u Grebnicama. Gospođa Reinertsen aktivistica je udruženja Diplomatic Winter Bazaar iz Sarajeva koje je jedno od donatora Udruge Angelus.

Opširnije: Veleposlanik Kraljevine Norveške u BiH posjetio Dnevni centar Angelus